Wij zijn Next Learning Valley, onderwijskundig platformaanbieder en implementatiepartner. Ons unieke platform biedt passende leeroplossingen voor iedere organisatie. De implementatie van het platform doen we samen met jou. Zo creëren we een leerecosysteem waarmee je organisatie en alle medewerkers klaar zijn voor de toekomst.

Waarom wil je met ons samenwerken?

Persoonlijke samenwerking

Als onderwijskundige implementatiepartner willen wij impact creëren. Dit kunnen we alleen met jouw hulp. Door persoonlijke samenwerking realiseren we de beste resultaten.

Eindeloze mogelijkheden

Voor iedere leeruitdaging hebben we een passende oplossing. We bieden verschillende systemen, we verzorgen de implementatie en staan klaar voor technische ondersteuning.

Hoge klanttevredenheid

We scoren gemiddeld een 8 op samenwerking. Onze Learning Innovators spelen een belangrijke rol. Zij worden door klanten omschreven als professioneel en probleemoplossend.

Bekroonde projecten

Wij zijn dol op pionieren en doen graag mee op het hoogste niveau. We zijn er trots op dat onze projecten zijn genomineerd voor internationale awards.

Best practices

Het allerliefst werken we samen met opdrachtgevers die blij worden van innovatie, die snel schakelen en mee willen groeien met de nieuwste ontwikkelingen; organisaties die geloven in een ecosysteem van leren en ontwikkelen. Wil je weten wat wij voor je kunnen doen? Laat je inspireren door onze best practices.

“Van functionele leeromgeving zonder interactie naar een LXP met social learning, gamification en xAPI. Het is vernieuwend en ziet er goed uit. Ook hebben we nog een lijstje aan ambities om het leerplatform nog krachtiger, efficiënter en innovatiever te maken.”

Lees verder.

Robert Webbe

E-learning specialist | VodafoneZiggo

“Fantastisch voor de lerenden, en mooi voor ons: de schaalbaarheid van MNTC is vergroot. Wij denken dat blended learning de toekomst heeft. StreamLXP faciliteert ons om on- en offline de perfecte match te bieden. Dat horen we terug van onze gebruikers.”

Lees verder.

Leroy Maduro

Eigenaar | Maduro

Learn More

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Vraag vrijblijvend
een demo aan.

Tijdens een persoonlijk gesprek maak je niet alleen kennis met de Learning Suite en onze leerinstrumenten, maar ook met ons! We leren elkaar kennen, brengen jouw behoefte in kaart en bespreken hoe wij jou het beste kunnen ondersteunen tijdens het leerproject.

This site is registered on wpml.org as a development site.