< Ga terug

Learning Technologies Awards 2022

News

De Learning Technologies Awards van 2022. Jos en Kim waren er voor de tweede keer bij, want het automatiseringsinstrument waarmee we werken was genomineerd voor de award ‘most innovative new learning technologies product’. Deze award is bestemd voor nieuwe producten die revolutionair zijn binnen de Learning & Development industrie. Ook was onze partner Learning Pool aanwezig. Zij zijn bekroond met een bronzen award.

Personeelstekort is een veel besproken onderwerp van dit jaar. Om medewerkers te binden en te behouden, zijn interne mobiliteit, loopbaantrajecten en retentie belangrijker dan ooit. En automatiseren helpt hierbij. Want, het leren automatiseren op de werkplek helpt om talent te binden en te behouden. We dienden een inzending in over de automatiseringstool waarmee we werken.

Automatiseren met Next Learning Valley

Een organisatie verzamelt, visualiseert, analyseert en intervenieert met behulp van data, maar besluit om een stap verder te gaan door deze interventies te automatiseren. Binnen onze Learning Suite kan dit met het automatiseringsinstrument. Deze is gebruiksvriendelijk, werkt in de flow-of-work en helpt bij het maken van data gedreven marketing campagnes.

Learning Technologies ontving meer dan 450 aanmeldingen, maar ons automatiseringsinstrument sprong eruit. Met trots nomineerde zij het automatiseringsinstrument binnen de categorie: ‘most innovative new learning technologies product’.

Learning Pool ging naar huis met award

Onze partner Learning Pool ging naar huis met een bronzen award voor de categorie ‘learning technologies organisation of the year’. De jury beloonde de inzending door de aanwezigheid, reputatie en snelle uitbreiding van Learning Pool. Ook was de jury onder de indruk van de toewijding bij het begeleiden en ondersteunen van klanten en lerenden om de volledige potentie op een slimme manier te bereiken. De producten en diensten van Learning Pool, waar we exclusieve reseller van zijn in Nederland en België, worden hoog gewaardeerd en lossen problemen op voor klanten. Daarnaast bewijzen de innovatieve klant- en partnerschappen dat impact gerealiseerd wordt, waarbij het team er alles aan doet om maximale waarde toe te voegen.

Learning Technologies Awards

De Learning Technologies Awards worden jaargelijks georganiseerd door Learning Technologies. De awards zijn de meest onafhankelijke en gewilde prijzen in de Learning & Development industrie. Want deze awards erkennen toewijding, enthousiasme en de passie voor leertechnologie over de hele wereld. De finalisten worden geselecteerd door een onafhankelijke jury van experts, georganiseerd door het Learning Network.