< Ga terug

Performance Journey Goes Dutch: een terugblik

News

Next Learning Valley was erbij: Performance Journey Goes Dutch. Performance Journey-reizen worden georganiseerd voor L&D’ers, trainers en HR-professionals. Zie het als een studiereis. Naar Florida bijvoorbeeld. Of – min of meer dankzij corona – naar Ermelo.

Onze senior implementatie-expert Hans Ramaker gaf een presentatie in de Heerlickheijd: een prachtig hotel- en congrescentrum op de Veluwe. “Voor veel organisaties is het een behoorlijke uitdaging om een nieuwe visie op leren met bijbehorend leerplatform of Learning Suite te implementeren”, vertelt Hans. “Vanuit Next Learning Valley help ik die bedrijven daar graag bij. We denken met het hele team mee en proberen in een vroeg stadium zo veel mogelijk medewerkers bij de implementatie te betrekken. Mooi om daarover te vertellen op Performance Journey Goes Dutch!”

Programma

Van workflow learning tot performance support bij McKinsey en van een boekpresentatie tot klantcases: de drie dagen van Performance Journey Goes Dutch waren goed gevuld. Met live workshops én virtuele workshops. “Interessant om te horen hoe grote bedrijven (denk aan Walmart of McDonalds) met een kleine ingreep enorme impact maken”, vat NLV-oprichter François Walgering samen.

“Naast het ontmoeten van learning goeroes was het geweldig om te horen dat steeds meer bedrijven de nieuwe visie op leren – waarin een Learning Suite een centrale rol speelt – ook daadwerkelijk implementeren”, vult Hans aan. “Het is duidelijk dat de taken van L&D op dit gebied aan het veranderen zijn. En dat zorgt er dan weer voor dat werknemers beter en sneller kunnen worden opgeleid voor de veranderende taken waar de wereld om vraagt.”

Netwerken, netwerken, netwerken

Het programma was uitgebreid en bood veel mogelijkheden om weer eens goed ons gezicht te laten zien na twee jaar digitaal samenwerken. François vertelt: “Als een van de sponsoren van dit evenement, is het extra fijn om de gedreven professionals uit het werkveld weer eens live te zien en te spreken. Het programma was goed gevuld met kennissessies, maar ook de momenten daarbuiten – zoals het ontbijt, de lunch en de borrel – zijn waardevolle momenten om te netwerken.”

Hans sluit af: “Hier sluit ik me geheel bij aan. En ik ben heel benieuwd welke invloed de nieuwe visie op leren heeft op toekomstige events. Ik kijk ernaar uit!”