< Ga terug

NLV klantendag groot succes

News

De NLV klantendag kon voor het eerst sinds lange tijd weer live plaatsvinden. En hoe. Dit jaarlijkse terugkerende fenomeen brengt de partners, klanten en medewerkers van Next Learning Valley samen. Op woensdag 16 maart kwamen ruim dertig mensen bijeen bij het NS trefpunt; een prachtige locatie van een van onze klanten, waar Next Learning Valley met trots kon laten zien hoe het bedrijf zich heeft ontwikkeld en een blik op de toekomst wierp.

De klantendag van Next Learning Valley

De klantendag brengt branches en mensen samen om met en van elkaar te leren. “Klanten die al jaren bij ons zijn en organisaties die we pas net kennen: het was een mooi gemêleerd gezelschap. Het zou mooi zijn als op een volgende editie nog meer mensen aanwezig zijn, maar gezien de corona was de opkomst al super”, vertelt NLV-oprichter Jos Maassen. “Tof om te zien hoe verschillende klanten elkaar al direct vonden en ervaringen uitwisselden.”

Van 2013 naar nu

“Negen jaar geleden begonnen François en ik ons Next Learning Valley-avontuur. Met een tripje naar Londen en een gesprek met onze Britse partner Ben Betts stortten we ons op MOOCs en SPOCs. Inmiddels zijn we onderwijskundige implementatiepartners van prachtige bedrijven en organisaties zoals Ministerie van Defensie, VodafoneZiggo, ABN AMRO. Als we nu nog zouden doen wat we in 2013 deden, zouden we niet meer bestaan. Er is ontzettend veel gebeurd in een paar jaar tijd. Tekenend voor hoe snel en dynamisch het Learning & Development-veld verandert.”

Trots op het team

“De locatie van onze klantendag was top: omringd door de  treinstellen van onze klant de Nederlandse Spoorwegen gaven ook zij een presentatie waarin ze uitlegden wat hun uitdagingen zijn op het gebied van Learning & Development. Daarna nam onze implementor van leerinnovatie Hans Ramaker ons mee in wat de  Learning Suite is, waarom dat zo belangrijk is om te implementeren en welke trends daarin nu spelen.

Het team van Next Learning Valley tijdens de klantendag.

Vervolgens gaven teamleden Max, Kim en Dirk korte kennissessies van ieder twintig minuten. Max over data gedreven leren, Kim over de Learning Accelerator en Dirk over hoe je van content naar een leerervaring komt. Ook gaf Ben Betts vanuit Nottingham online een inspiratiesessie over zijn visie op waarom we moeten investeren in ménsen en hoe de Learning Suite daaraan bijdraagt. François en ik sloten de dag af met onze toekomstvisie, de roadmap en de huidige trends in leren: data gedreven leren, upskillen en reskillen en de meerwaarde van de Learning Suite.”

Meeting more minds

“Heerlijk om weer samen te komen en verschillende mensen eindelijk (voor het eerst!) live te spreken. Dat was bij sommige klanten vanwege de coronamaatregelen nog niet gelukt”, lacht Jos. “Alles klopte en paste. Op de afsluitende borrel kregen mensen een mooie goodie bag mee naar huis en sommige aanwezigen wisselden contactgegevens uit. Mooier kan je het niet hebben. We kijken nu alweer uit naar de volgende NLV klantendag!

 

Wil jij op de hoogte blijven van alle NLV-evenementen? Volg ons dan op LinkedIn.