< Ga terug

Petje af voor onze partners

Blogs

Innovate towards Excellence: Petje af voor onze partners

Bij Next Learning Valley streven we ernaar om organisaties te helpen hun volledige potentie te benutten. We geloven in het genereren van nieuwe ideeën en het ontwikkelen van leer-ecosystemen om het potentieel van individuen binnen hun organisaties maximaal te stimuleren. Telkens weer zijn we trots op het succes dat we zien bij onze klanten. En sommigen presteren zelfs zo goed dat wij, bij NLV, vinden dat ze waardering verdienen in de vorm van de “Petje af” award. François vertelt:

“Door de geschiedenis heen is het afnemen van je pet of hoed een teken van respect en erkenning voor excellent gedrag. Bij Next Learning Valley willen we onze waardering tonen aan mensen die excellentie belichamen. Daarom hebben we onze eigen award geïntroduceerd.

De “Petje af” award is een eerbetoon aan mensen die boven zichzelf uitstijgen en ons diepste respect verdienen. We kijken specifiek naar onze kernwaarden bij Next Learning Valley: innovatief, persoonlijk, professioneel, proactief en impactvol.

Innovatief
Innovatie zit in ons DNA. We zijn voortdurend op zoek naar manieren om de nieuwste inzichten en technologieën toe te passen, zowel intern als bij onze partners. We dagen onze partners uit om buiten de gebaande paden te treden en te experimenteren om uiteindelijk effectiever en efficiënter te worden in hun opleidingen.

Persoonlijk
We hechten veel waarde aan persoonlijke verbindingen. We onderhouden regelmatig contact en doen ons best om de diepere behoeften van anderen te begrijpen. We zetten graag dat extra stapje om anderen echt te leren kennen.

Professioneel
We streven naar excellentie op zowel inhoudelijk als begeleidend niveau bij het ondersteunen van onze partners. We blijven continu leren, brainstormen met collega’s en klanten, en evalueren projecten tijdens en na afloop om op hoog niveau te presteren.

Proactief
We vinden het essentieel om proactief te zijn bij het aanpakken van behoeften en uitdagingen. We streven ernaar de onderliggende behoeften en uitdagingen te identificeren en deze direct bespreekbaar te maken en aan te pakken.

Impactvol
We streven er altijd naar om impact te maken. Dit kan variëren van het inspireren van mensen tijdens bijeenkomsten of presentaties tot het verzorgen van opleidingen en het meetbaar maken van de impact die we hebben op een organisatie. In het laatste geval gaat het om tastbare, concrete impact waarmee we daadwerkelijk het verschil maken.

Sommige mensen met wie we samenwerken, vallen op en overtreffen anderen veruit. Naar onze mening verdienen deze mensen meer erkenning, en daarom hebben we de “Petje af” award in het leven geroepen.”

Ben je benieuwd naar onze kernwaarden en de ‘Petje af’ award? We vertellen je er graag meer over onder het genot van een kopje koffie.