< Ga terug

De kracht van nudging binnen L&D

Events

Nudging. Dagelijks worden we ermee geconfronteerd. Geautomatiseerde berichten die je herinneren aan het kledingstuk wat in je digitale winkelwagen ligt, of je het doel van 10.000 stappen per dag behaalt, of dat je pakketje bij het postkantoor ligt. Ze zijn er overal. Maar hoe werkt dit in het bedrijfsleven? En met name: hoe werkt dit binnen Learning & Development.

Mathias Vermeulen (Learning & Development expert) vertelt erover tijdens Meeting More Minds op donderdag 17 november om 16:00 uur. Tijdens een uur-durende sessie neemt Mathias je mee in de wereld van nudging door vragen te beantwoorden zoals: wat is nudging, welke voorbeelden zijn er al, hoe kun je nudging binnen Learning & Development inzetten, maar ook: hoe kun je hier morgen al mee aan de slag. Daarnaast werpen we een blik op de Learning Suite van Next Learning Valley. Een dynamisch leer-ecosysteem waarin nudging mogelijk is.

Na deze interactieve (en digitale) sessie ken je de ins & outs van nudging en heb je tips en tricks om er binnen jouw organisatie mee aan de slag gaan.

Over Mathias Vermeulen

Mathias Vermeulen heeft intussen al meer dan vijftien jaar ervaring in de wereld van leren en ontwikkelen, in uiteenlopende rollen: als verkoper van trainingen, als interne L&D-businesspartner, als zaakvoerder van een klein bedrijfje en als co-founder van een EdTech-start-up. Vanuit die verschillende insteken heeft hij zich de voorbije jaren hoofdzakelijk gespecialiseerd in de kruising van leren en technologie en probeert hij in die hoedanigheid in binnen- en buitenland zijn ideeën en mening te verspreiden. En dat die mening best wel geapprecieerd wordt, blijkt uit de vele spreekopdrachten die hij sinds 2013 heeft mogen doen.

LEARN MORE over Mathias Vermeulen.

Praktische informatie

De bijeenkomst…

  • Zal om 16:00 uur starten en 1 uur duren
  • Wordt georganiseerd in Microsoft Teams
  • Is exclusief voor klanten van Next Learning Valley

Daarnaast zijn wij vanaf 15:55 uur aanwezig om de deelnemers (digitaal) te ontvangen.

Over Meeting More Minds

Meeting More Minds is de exclusieve community van Next Learning Valley. Als onderdeel van OUR VALLEY dient Meeting More Minds als dé omgeving waar we met en van elkaar leren. Door het uitnodigen van subject matter experts, klanten het podium te geven en overige (digitale) kennissessies te organiseren, activeert Next Learning Valley social learning binnen haar eigen vallei.

Wil jij erbij zijn?

Aanmelden kan hier.