5 5
Frame

Personalized Learning

Personalized Learning met StreamLXP

StreamLXP: Het nieuwe intelligente Learning Experience Platform. Ons LXP zorgt snel voor een optimale online leer ervaring die aansluit op de wensen binnen uw organisatie. Eenvoudig, modern en slim.

 • Personalized Learning Iso

  Zelfstuderend leren

  Gestructureerd en zelfsturend leren door de gehele organisatie. Door heldere “scaffolding” en Learning by Design stimuleert StreamLXP zelfsturend leren en onafhankelijkheid.

 • Personalized learning iso

  Focus op vaardigheden

  StreamLXP helpt de lerende bij doeltreffende ontwikkeling van de gewenste vaardigheden door middel van gepersonaliseerde aanbevelingen, gebaseerd op de individuele behoefte.

 • Personalized Learning Iso

  Learning Journeys

  Creëer binnen enkele minuten leerpaden met slimme aanbevelingen; continu verfijnde data gedreven resultaten die bij elk individu passen.

 • NLV Iso

  Vooraf gegenereerde content en ervaringen

  Onze professionele ontwikkelaars hebben het web afgezocht naar de beste artikelen, video’s, podcasts en activiteiten om andere lerenden te ondersteunen in hun persoonlijke groei.

 • NLV Iso

  Powered by Curation

  Maak je cursus op maat en creëer de ultieme leerervaring door middel van eigen content en/of een combinatie van duizenden bij elkaar gebrachte content bronnen.

 • Personalized Learning Iso

  Verbeter met AI

  Standaard is StreamLXP een intelligent platform door data gedreven, gepersonaliseerde en gerichte aanbevelingen en wordt continu doorontwikkeld. Professional Curatr LXP zorgt voor toegang tot Learning Locker en ons AI-gedreven Social Intelligence Dashboard.

Pricing

Naast consultancy op het gebied van gepersonaliseerd leren en de inrichting van StreamLXP bieden we onderstaande licentiepakketten aan.

Bronze

12.500

per jaar

tot 100 users

Populair
Silver

17.500

per jaar

tot 500 users

Gold

22.500

per jaar

tot 1.000 users

Titanium

42.500

per jaar

tot 5.000 users

Gepersonaliseerd leren

Gepersonaliseerd leren is momenteel een hypebegrip in het leerlandschap. Dit is niet gek, gezien gepersonaliseerd leren niet alleen effectiever is maar ook efficiënter. Naast dat leerresultaten bij gepersonaliseerd leren een stuk beter zijn dan bij traditioneel klassikaal onderwijs, leidt een personalisatie van het onderwijs ook tot een toename in persoonlijke ambities, creativiteit en nieuwsgierigheid.

 

Bij gepersonaliseerd leren staat de lerende centraal en neemt het voortouw bij het formuleren van doelen, het verzamelen of cureren van de juiste content om deze doelen te behalen en het zoeken van begeleiding waar nodig. Met het Learning Experience Platform, ofwel StreamLXP, stellen wij organisaties in staat om leerling-gecentreerd leren te verwezenlijken door de lerende hun eigen leerpaden te laten creëren en door tevens gepersonaliseerde aanbevelingen te doen.

 

Het gevolg is dan ook dat bij gepersonaliseerd leren de belopen leerpaden zelfgestuurd zijn. Zodoende wordt gepersonaliseerd leren gedreven door de intrinsieke motivatie, ambities, behoeften en leerdoelen van het individu. Hierdoor wordt leren getransformeerd tot een impactvolle, relevante en gedifferentieerde ervaring met een toegenomen mate van interesse, betrokkenheid en persoonlijke ontwikkeling als gevolg.

© Next Learning Valley 2020