< Ga terug

Donald Taylor host Meeting More Minds

Events

Donald Taylor host de laatste Meeting More Minds van 2022. Tijdens deze digitale bijeenkomst neemt Donald de deelnemers mee in zijn kennis en ervaring binnen Learning & Development.

Als subject matter expert op het gebied van werkplekleren en ondersteunende technologieën zet Donald zich in om de Learning & Development industrie verder te ontwikkelen.

Een kernonderdeel van Donald’s toewijding aan het vak is wat hij noemt ‘ruimtes creëren voor zinvolle gesprekken’. Om dit te ondersteunen, is hij sinds 2000 voorzitter van de Learning Technologies Conference in Londen, gastheer van het tweewekelijkse webinarprogramma sinds 2007 en heeft hij bijgedragen aan andere conferenties over de hele wereld. Zijn jaarlijkse L&D Global Sentiment Survey trekt reacties van duizenden respondenten in meer dan 100 landen.

Learn more over Don Taylor.

Praktische informatie

De bijeenkomst…

  • Wordt georganiseerd in het Engels
  • Zal om 16:00 uur starten en 1 uur duren
  • Wordt georganiseerd in Microsoft Teams
  • Is exclusief voor klanten van Next Learning Valley

Daarnaast zijn we vanaf 15:55 uur aanwezig om de deelnemers (digitaal) te ontvangen.

Over Meeting More Minds

Meeting More Minds is de exclusieve community van Next Learning Valley. Als onderdeel van OUR VALLEY dient Meeting More Minds als dé omgeving waar we met en van elkaar leren. Door het uitnodigen van subject matter experts, klanten het podium te geven en overige (digitale) kennissessies te organiseren, activeert Next Learning Valley social learning binnen haar eigen vallei.

Wil je erbij zijn?

Aanmelden kan hier.