< Ga terug

Winnen met Upskilling

Blogs

Upskilling biedt niet alleen voordelen voor werknemers, maar ook voor de organisatie. Upskilling is kosteneffectief, aangezien het werkgevers in staat stelt hun personeelsbestand uit te breiden zonder het te vergroten. Het aannemen van nieuwe werknemers is niet alleen kostbaar, maar ook tijdrovend. Door zich te richten op intern talent kunnen managers lange sollicitatieprocedures vermijden. Bovendien kennen huidige werknemers de processen en cultuur van de organisatie al. Maar upskilling heeft nog meer voordelen.

Investeren in een leercultuur
Skills
 training helpt ook bij het behoud van werknemers en hun motivatie te verhogen. Een Talent Retention Report toonde aan dat 28,3% van de werknemers die vrijwillig hun baan opgaven, dat deden omdat ze weinig mogelijkheden voor groei of promotie zagen. Praktisch gezien zijn werknemers bereid te investeren in werkgevers die in hen investeren.

Vaak is het even belangrijk dat werknemers zich veilig voelen om toe te geven wat ze niet weten – en de tijd krijgen om te leren. Het bevorderen van een leercultuur is een mooie manier waarop organisaties hun mensen kunnen helpen om te groeien. Door barrières voor upskilling te identificeren en weg te nemen, zullen managers en leiders écht een personeelsbestand voor de toekomst opbouwen. Een personeelsbestand dat divers is en voorbereid op de uitdagingen die voor ons liggen.

Wij helpen je
Next Learning Valley biedt met de Learning Suite een uitgebreide oplossing voor organisaties die hun medewerkers willen upskillen. Deze krachtige leeromgeving maakt het mogelijk om persoonlijke leerpaden te creëren, gebaseerd op de unieke behoeften van elke individuele werknemer. Daarnaast biedt de Learning Suite analytische hulpmiddelen om het effect van de leerprogramma’s te meten en te optimaliseren.

Met Next Learning Valley als partner kunnen organisaties ervoor zorgen dat hun werknemers de juiste vaardigheden ontwikkelen om aan de eisen van de toekomst te voldoen. Door deze samenwerking kunnen organisaties een stap voor zijn om de concurrentie en zich onderscheiden als een werkgever die investeert in de groei en ontwikkeling van zijn medewerkers.

Wil je meer weten over hoe wij jouw organisatie kunnen helpen met het upskillen van jouw mensen? Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.