5 5

Podcast met onze Max over Learning Analytics

NLV TV | blog

Onze Max te gast bij L&D-podcast Hubper


Learning analytics? Is dat niet hartstikke abstract? En als de meerwaarde zo groot is, waarom doen we het dan niet allemaal? Onze Max vertelt er alles over in de Belerende Podcast, episode 14. Samen met Peter en Ivo van online leerplatform Hubper duikt Max in de wereld van learning analytics. Ze bespreken de voordelen, de moeilijkheden, best practices en de glorieuze toekomst van LA. 

Organisaties hebben gigantisch veel te winnen bij de inzet van learning analytics. “Het heeft enorme potentie”, aldus Max. “Salescijfers of verloop koppelen aan leeractiviteiten, harde cijfers voor het management, KPI’s, Return on Investment: learning & development moet een integraal onderdeel worden bij het bepalen en kwantificeren van organisatiedoelen. En dat kan met learning analytics.”


Over Hubper

Slim data inzetten loopt als rode draad door de architectuur van Hubper, een technologiebedrijf dat werkt aan de beste online leeroplossingen. Hubper vindt dat handige learning analytics het leren en het leven gemakkelijker maken. Net als wij.

Max is de allereerste gast in de Belerende Podcast van Hubper. Een hele eer! Beluister ‘m hier

Deel met je omgeving

© Next Learning Valley 2020