5 5

Nieuw! Next Learning Valley introduceert NLV Labs

NLV Nieuws | blog

Next Learning Valley: Labs


Vanuit Next Learning Valley zijn wij altijd op zoek naar de nieuwste en meest waardevolle innovaties op het gebied van leren en ontwikkelen. Met onze innovatieve producten StreamLXP en Learning Locker® faciliteren onze klanten al een groot scala aan effectieve, sociale en gepersonaliseerde leerervaringen.

Ondanks de vele mogelijkheden van deze producten, kan het voorkomen dat een vraag van een klant niet direct technisch haalbaar is. Hier helpen we de klant graag bij, hierom doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat wanneer we een vraag niet direct kunnen beantwoorden, dat dit een volgende keer wel kan!

Vanuit Next Learning Valley zijn wij dan ook in een unieke positie waarin wij aan de hand van de laatste trends, wetenschappelijke inzichten, vragen van onze klanten, en door middel van onze vergaande expertise met xAPI, uitstekend impactvolle oplossingen kunnen identificeren. Maar, hier houdt het niet op. Sinds enige tijd zijn wij namelijk hard aan de slag om niet alleen deze oplossingen te identificeren, maar deze ook als applicaties te ontwikkelen. Dit doen wij vanuit NLV Labs.Vanuit NLV Labs leggen wij de focus op productinnovatie en ontwikkelen wij verschillende applicaties die direct werken met elke xAPI databron, waaronder StreamLXP. Custom-made certificaten ontwikkelen en uitsturen, gedetailleerd zicht op interactiepatronen verkrijgen, of berekenen hoeveel tijd er gespendeerd wordt in jouw leeromgeving(en)? Niets is te gek, vanuit NLV Labs!

Benieuwd naar meer? Onze expert op het gebied van Learning Analytics, Max Mertens, neemt jullie graag mee! Ook zullen wij de komende periode jullie meenemen in de applicaties die al geruime tijd worden ontwikkeld, volg dus vooral ook onze website en social media. Ook kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor meer informatie, of juist om jouw unieke vraagstukken (en mogelijk onze volgende applicatie) te bespreken!

Deel met je omgeving

© Next Learning Valley 2020