5 5

Nederlandse pionier in innovatieve leertechnologieën verkozen tot Highly Commended met VodafoneZiggo Business Case

NLV Nieuws | blog

Next Learning Valley, de Nederlandse pionier in innovatieve leertechnologieën, is verkozen tot Highly Commended tijdens Learning Pool Live in Londen. Deze start-up was genomineerd voor een award in de categorie Best Learning Project met de VodafoneZiggo Business Case. Een categorie die excellence erkent op het gebied van inhoud, gebruik van technologie en organisatorische behoeften; het project heeft geleid tot een blijvende, meetbare en positieve impact in de organisatie.


Van links naar rechts: François Walgering, Ben Betts en Jos Maassen


Koploper in telecommunicatie, koploper in leren

VodafoneZiggo, Nederlandse telecommunicatiegigant, was op zoek naar een betere leeroplossing, waarmee het proces van leren en ontwikkelen aantrekkelijker zou worden voor medewerkers. Next Learning Valley activeerde Sociaal Leren voor de Customer Service Training Academy door middel van MOOC’s & SPOC’s om leren te integreren in de werkomgeving. Naarmate de doelstellingen van de koploper zich verder ontwikkelden, ontstond de behoefte aan een Learning Experience Platform (LXP). Met deze technologie was er ruimte voor  twee nieuwe academies: de Retail Academy en de B2B Academy.

Betekenisvolle impact bij VodafoneZiggo

Next Learning Valley biedt Gepersonaliseerd, Sociaal en Data Gedreven Leren aan met de innovatieve leertechnologieën StreamLXP, Learning Locker en Waves. De combinatie van deze concepten en technologieën resulteerde in een toekomstbestendig digitaal leerecosysteem voor de drie academies van VodafoneZiggo. De medewerkerstevredenheid steeg van 7,2 naar 7,9 en het behoud van medewerkers steeg maar liefst met 20%. Daarmee is betekenisvolle impact gerealiseerd, oordeelde Learning Pool Live.

 

“In een snel veranderende wereld waarin VodafoneZiggo zich bevindt is
het juist van belang om het leren dusdanig flexibel in te
richten zodat het aansluit bij de continu veranderende organisatiedoelen.”


 

Vandaag de dag ontdekken Next Learning Valley en de drie academies de mogelijkheden om leertechnologieën te activeren waarmee medewerkers op het juiste moment over de juiste vaardigheden beschikken. “In een snel veranderende wereld waarin VodafoneZiggo zich bevindt is het juist van belang om het leren dusdanig flexibel in te richten zodat het aansluit bij de continu veranderende organisatiedoelen. Hiermee zorg je dat de medewerkers uitgerust zijn op het juiste moment met de juiste vaardigheden,” aldus François Walgering (eigenaar Next Learning Valley).

Learning Pool Live

Op 14 oktober 2021 vierde Learning Pool, wereldwijde leverancier van e-learningoplossingen, hun 15e verjaardag tijdens een dag vol innovatie. Deelnemers werden geïnspireerd door experts in de Learning & Development industrie en de winnaars van Learning Pool Awards 2021 werden bekend gemaakt.

Over Next Learning Valley

Next Learning Valley is een onderwijskundige implementatiepartner en exclusieve reseller van Learning Pool producten in Nederland en België. Next Learning Valley, de pionier in innovatieve leertechnologieën, onderscheidt zich middels haar concepten Gepersonaliseerd, Sociaal en Data Gedreven Leren en het ontwikkelde leer-ecosystem: de Learning Suite.

Wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Evy, Marketing & Communicatie Expert bij Next Learning Valley.

Evy Bronneberg

Marketing & Communicatie Expert

Deel met je omgeving

© Next Learning Valley 2020