5 5

Onze partner Learning Pool: “Core Challenger” en “Suite” op Fosway 9-Grid™ 2021

Personalized Learning | blog
Onze partner Learning Pool, ontwikkelaar van het baanbrekende Stream Learning Experience Platform (StreamLXP), is verheugd dat het zijn status op de Fosway 9-Grid™ voor Learning Systems heeft verbeterd, door van Potential Challenger naar Core Challenger te gaan en van een Specialist provider naar een (Learning)Suite. Daar zijn wij uiteraard ook trots op!

De Fosway 9-Grid™ is ontwikkeld door de Fosway Group, Europa's nummer één op het gebied van HR-industrieanalyses. Het is een toonaangevend, vijfdimensionaal marktanalysemodel dat een unieke beoordeling biedt van de belangrijkste leer- en talentopties die beschikbaar zijn voor organisaties in EMEA. Het rangschikt deze oplossingen op basis van hun potentieel, prestaties, marktaanwezigheid, “total cost of ownership” en toekomstige trajecten.

De analyse, die nu voor het zesde jaar wordt uitgevoerd, is gebaseerd op uitgebreid onafhankelijk onderzoek en inzichten van Fosway's Corporate Research Network van meer dan 150 klantorganisaties, waaronder BP, HSBC, PwC, RBS, Sonofi, Shell, en VodafoneZiggo.

 

Fosway 9 grid

StreamLXP


Learning Pool's Learning Experience Platform (LXP), Stream is erkend als een Suite op de 2021 9-Grid, het actualiseert zijn positie van een Specialist in 2020 en verhuist naar het Core Challenger segment. StreamLXP vertegenwoordigt vandaag Learning Pool's meest uitgebreide learning “suite”, die de kracht van analyses en authoring combineert om de betrokkenheid van gebruikers te ondersteunen met sociaal en gepersonaliseerd leren.


Waves & Rapids


Core Challengers worden erkend als organisaties met een sterke kernsuite van oplossingen, evenals een goede staat van dienst op het gebied van customer advocacy en een vermogen om goed te presteren in enterprise organisaties. Deze nieuwste grid erkent Learning Pool's jaar op jaar ontwikkeling van oplossingen, met o.a. de release van de Waves learning campaign builder voor gepersonaliseerde nudges en Rapids voor snelle en effectieve xAPI-compliant content creatie.

"De afgelopen twaalf maanden is het tempo van de veranderingen in de richting van online leren op de werkplek verder opgevoerd. Klanten willen nu veel sneller tactische en strategische verbeteringen leveren om hun veranderende omgevingen te ondersteunen," zegt Ben Betts, CEO van Learning Pool. "Learning Pool's unieke suite van geïntegreerde leeroplossingen stelt ons in staat om de eerdere beperkingen opgelegd door kosten, kwaliteit en tijd opnieuw te verbeelden en onze klanten te helpen vrijwel onmiddellijk waarde te leveren op hun punten van behoefte, aldus Ben."

Learning Pool heeft ook zijn status van Lower Total Cost of Ownership voor 2021 behouden en is verheugd zich te kunnen onderscheiden als een gedifferentieerde leverancier in een drukke markt, die bekend staat om het leveren van superieure waarde aan zijn klanten op een moment dat dit het meest nodig is.

Wij als Next Learning Valley nemen jullie graag mee in de ervaringen van onze klanten met o.a. StreamLXP, LearningLocker, Waves en Rapids.

Nieuwsgierig? Neem dan contact op met Jos of François.

Deel met je omgeving

© Next Learning Valley 2020