5 5
NLV Labs icon

NLV Labs

Next Learning Valley: Labs

Vanuit Next Learning Valley zijn wij altijd op zoek naar de nieuwste en meest waardevolle innovaties op het gebied van leren en ontwikkelen. Hier houdt het natuurlijk niet op, want wij ontwikkelen zelf vanuit Next Learning Valley: Labs ook innovatieve applicaties om ons leren nog slimmer, leuker en effectiever te maken!

Vanuit Next Learning Valley: Labs bieden wij de volgende applicaties aan:

 • NLV Iso

  Netwerkanalyse

  Krijg zicht op onderlinge (sociale) interacties en de impact hiervan op de leerervaringen en leeruitkomsten.

 • NLV Iso

  Certificeringstool

  Kies zelf de opmaak en de regels aan de hand waarvan een certificaat wordt verleend. Zo maak je jouw certificaten compleet op maat,

 • NLV Iso

  Sessielengte

  Krijg zicht op de geïnvesteerde tijd in leeromgevingen en visualiseer deze direct in Learning Locker.

Prijzen

Naast consultancy op het gebied van Learning Analytics en Learning Locker, leveren wij ook zelfontwikkelde applicaties in de volgende licentiepakketten aan.

Netwerkanalyse

7500

per jaar

Certificeringstool

7500

per jaar

Sessielengte

7500

per jaar

Labs

Vanuit Next Learning Valley zijn wij in een unieke positie om aan de hand van de laatste wetenschappelijke inzichten, vragen van onze klanten, en middels onze vergaande expertise met xAPI, impactvolle oplossingen op het gebied van digitaal leren te identificeren en ontwikkelen. Dit doen wij vanuit Next Learning Valley: Labs.

 

Vanuit Next Learning Valley: Labs ontwikkelen wij verschillende applicaties die direct werken met elke xAPI databron die je ertegenaan gooit, waaronder StreamLXP. Custom-made certificaten ontwikkelen en uitsturen, gedetailleerd zicht in interactiepatronen verkrijgen, of berekenen hoeveel tijd er gespendeerd wordt in jouw leeromgeving(en)? Niets is te gek, vanuit Next Learning Valley: Labs!

© Next Learning Valley 2020